1. Pravni engleski (Legal English) – ILEC (International Legal English Certificate) B2

ILEC B2 tečaj je namijenjen polaznicima koji žele razumjeti i komunicirati na engleskom jeziku u pravnom okruženju na osnovnoj i srednjoj razini. Ovaj tečaj će vam pomoći razviti osnovne vještine kao što su razumijevanje pravničkih tekstova, pisanje pravnih dokumenata, te izražavanje mišljenja i argumentiranje u kontekstu prava. Nakon završetka tečaja, imate mogućnost polaganja međunarodno priznatog ILEC B2 ispita koji će potvrditi vaše vještine i znanje u području pravnog engleskog jezika.

2. ILEC (International Legal English Certificate) C1

ILEC C1 je napredniji tečaj pravnog engleskog jezika koji je namijenjen polaznicima koji već posjeduju dobro razvijene jezične vještine i žele se usavršiti u području prava. Tijekom ovog tečaja, usredotočit ćete se na složenije pravne tekstove, razumijevanje pravnih koncepta, precizno pisanje pravnih dokumenata i komunikaciju na visokom stupnju jezične suptilnosti. Ispit ILEC C1 će potvrditi vaše stručno znanje i sposobnosti u području pravnog engleskog jezika.

Zašto odabrati naše tečajeve pravnog engleskog jezika i ILEC certifikate?

  • Stručnost u pravnom jeziku: Naši nastavnici su stručnjaci u području pravnog engleskog jezika i imaju duboko razumijevanje specifičnih pravnih termina i koncepta.
  • Međunarodno priznati certifikati: Polaganjem ILEC ispita, steknut ćete međunarodno priznate certifikate koji će poboljšati vaše karijerne izglede u pravnom sektoru.
  • Praktični pristup: Tečajevi su dizajnirani kako bi vam pružili priliku za praktično vježbanje, analizu stvarnih pravnih slučajeva i razvijanje specifičnih vještina.
  • Individualna pažnja: Osiguravamo individualnu pažnju svakom polazniku kako bismo prilagodili nastavu njihovim potrebama i ciljevima.

Uspješno se pripremite za izazove u pravnom sektoru uz naše tečajeve pravnog engleskog jezika i steknite međunarodno priznate certifikate koji će vam pomoći u napredovanju u vašoj pravnoj karijeri. Javite nam se danas kako biste saznali više i rezervirali svoje mjesto na tečaju.