Kursevi poslovnog engleskog jezika

1. Poslovni engleski (Business English) – BEC Preliminary: B1

BEC Preliminary je tečaj koji je posebno dizajniran za polaznike s jezičnom razinom B1. Ovaj tečaj osigurava osnove poslovnog engleskog jezika i priprema vas za uspješnu komunikaciju u poslovnom okruženju. Kroz raznovrsne vježbe i situacijske primjere, naučit ćete kako nesmetano komunicirati na engleskom jeziku u osnovnim poslovnim situacijama.

2. BEC Vanatage – Business Vantage: B2

BEC Vantage je tečaj koji je prilagođen polaznicima s jezičnom razinom B2. Ovaj program donosi dublje razumijevanje poslovnog engleskog jezika i omogućuje vam da steknete samopouzdanje u složenijim poslovnim situacijama. Tijekom tečaja, razvijat ćete vještine kao što su pisanje poslovnih izvješća, pregovaranje, i vođenje prezentacija.

3. Business Higher (BEC Higher): C1

BEC Higher je tečaj namijenjen polaznicima s jezičnom razinom C1, koji su već napredni u engleskom jeziku. Ovaj napredni tečaj fokusira se na stvaranje visokih razina kompetencija u poslovnom engleskom jeziku. Naučit ćete kako voditi poslovne razgovore, analizirati kompleksne poslovne dokumente, i sudjelovati u strategijskim odlukama unutar vaše organizacije.

Zašto odabrati naše poslovne kurseve?

  • Stručni predavači: Naši nastavnici su iskusni u podučavanju poslovnog engleskog jezika i razumiju specifične potrebe polaznika.
  • Praktične vještine: Fokusiramo se na praktične vještine potrebne u poslovnom svijetu, poput poslovnog dopisivanja, pregovaranja, prezentacija, i još mnogo toga.
  • Prilagodljivost: Naši tečajevi su prilagođeni različitim razinama i potrebama polaznika kako bi osigurali najbolje iskustvo učenja.
  • Priprema za Cambridge ispite: Tečajevi pripremaju polaznike za prestižne Cambridge ispite, što je odličan dodatak na vašem životopisu.

Učinite svoju karijeru još uspješnijom s našim poslovnim tečajevima engleskog jezika. Pridružite se našoj zajednici polaznika koji su već ostvarili uspjeh u poslovnom svijetu zahvaljujući boljem poznavanju engleskog jezika. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoje mjesto na tečaju koji vam odgovara.