Finansijski engleski

Upoznajte naše tečajeve financijskog engleskog jezika, koji će vam pomoći razviti specifične jezične vještine potrebne u financijskom sektoru i steknite međunarodno priznate certifikate.

1. Financijski engleski (Financial English) – ICFE (International Certificate in Financial English) B2

ICFE B2 tečaj namijenjen je polaznicima koji žele razumjeti i komunicirati na engleskom jeziku u financijskom sektoru na osnovnoj i srednjoj razini. Ovaj tečaj će vam pomoći razviti osnovne vještine kao što su razumijevanje financijskih izvješća, komunikacija o financijskim tržištima, pisanje financijskih dokumenata i razumijevanje financijskih termina. Nakon završetka tečaja, imate mogućnost polaganja međunarodno priznatog ICFE B2 ispita koji će potvrditi vaše vještine i znanje u području financijskog engleskog jezika.

2. ICFE (International Certificate in Financial English) C1

ICFE C1 je napredniji tečaj financijskog engleskog jezika koji je namijenjen polaznicima koji već posjeduju dobro razvijene jezične vještine i žele se usavršiti u području financija. Tijekom ovog tečaja, usredotočit ćete se na složenije financijske izvješća, analizu financijskih tržišta, precizno pisanje financijskih izvješća i komunikaciju na visokom stupnju jezične suptilnosti. Ispit ICFE C1 potvrdit će vaše stručno znanje i sposobnosti u području financijskog engleskog jezika.

Zašto odabrati naše tečajeve financijskog engleskog jezika i ICFE certifikate?

  • Stručnost u financijskom jeziku: Naši nastavnici su stručnjaci u području financijskog engleskog jezika i razumiju specifične financijske termine i koncepte.
  • Međunarodno priznati certifikati: Polaganjem ICFE ispita steknut ćete međunarodno priznate certifikate koji će poboljšati vaše karijerne izglede u financijskom sektoru.
  • Praktični pristup: Tečajevi su dizajnirani kako bi vam pružili priliku za praktično vježbanje, analizu stvarnih financijskih situacija i razvijanje specifičnih vještina.
  • Individualna pažnja: Osiguravamo individualnu pažnju svakom polazniku kako bismo prilagodili nastavu njihovim potrebama i ciljevima.

Pripremite se za uspješnu karijeru u financijskom sektoru uz naše tečajeve financijskog engleskog jezika i steknite međunarodno priznate certifikate koji će vam pomoći u napredovanju u vašoj financijskoj karijeri. Javite nam se danas kako biste saznali više i rezervirali svoje mjesto na tečaju.